Zachary i spółka :-)




Obecne wybrane sortowanie:
Ostatnio dodane

2 osoby lubi to zdjęcie

Dodał: Arietta
Dodano: 2012-05-09 20:08:03
Oglądany: 4413
Komentowano: 21
Oceniano: 0
Aktualna ocena:
Użytkownik wyłączył możliwość głosowania na zdjęcia w swoich galeriach 

21 komentarzy

  1. Bez zdjecia
    Dodał: monia123

    Dzięki za przepis.Najlepsze są domowe wypieki.Bez chemii.Pozdrawiam Serdecznie.

  2. Bez zdjecia
    Dodał: netii79

    na pewno wspaniale pachnie :) takie wypieki to złoto!

  3. Bez zdjecia
    Dodał: BUGAJ11a

    Aż mi zapachniało...ostatnio taki chleb jadłam jako dziecko ;) A że był długoterminowy to prawda, u mnie w domu takie wypieki odbywały się co sobotę, a gdy chlebowiec troszkę przestygł wkładało się jakiś placek ;)
    Podziwiam ,że ci się chce takie pyszności robić ;)

  4. Arietta
    Dodał: Arietta

    KASIU - piekę tylko raz na 2 tygodnie, a czasem i rzadziej (przeważnie w niedzielę, bo w sobotę rano dokarmiam zakwas, a na noc zostawiam wyrobione już ciasto). Nadwyżkę pokrojonych już pajdek zamrażam. W sumie pracy jest niewiele, właściwie już rutyna jak w piekarni ;-) Pozdrówki!

  5. SONY554
    Dodał: SONY554

    Ale pieknie i apetycznie wyglada ,pamietam jak moja prababcia piekla chleb ,byl przepyszny ten pewnie rownież:)) Pozdrawiam :)

  6. salvache
    Dodał: salvache

    Narobiłaś mi apetytu ,chyba wezmę coś na ząb ,ale niestety takiego pieczywa to nie mam ,pozdrawiam

  7. Tenia
    Dodał: Tenia - Moderator

    Ten Twój chlebek wygląda tak apetycznie, można go pałaszować nawet bez obkładania. Smacznego Joasiu

  8. kanagaka
    Dodał: kanagaka

    Zapach mogę sobie wyobrazić, albo przypomnieć z dzieciństwa, kiedy to spędzałam wakacje u babci. Wygląd Twojego chleba Joasiu, wzmaga apetyt, chociaż jestem po kolacji.
    Pozdrawiam serdecznie.

  9. emiko
    Dodał: emiko

    Joasiu, wspaniała z ciebie gospodyni, też piekę na zakwasie, ale ostatnio odchudzałam się (dieta bez chleba - hihi - bez efektów) i zakwas leżał w lodówce już ponad miesiąc, czy nadaje się jeszcze do użytku? Pozdrówki ciepłe.

  10. wiesia163
    Dodał: wiesia163

    Przepis Joasiu skopiowałam..wyobrażam sobie,jak ten chleb pachnie i smakuje..ślinka mi już cieknie..ja hodowałam przez dobre kilka lat bakterie na jogurt,niech się schowają wszystkie inne jogurty..niestety,bakterie marnie skończyły,bo w pysku psa,ale tęsknię za takim właśnie jogurtem;)pozdrawiam cieplutko.

Dodaj swój komentarz