Jeszcze nikt nie polubił tego zdjęcia
Cząber zimowy.
To idealne zioło do wszystkich roślin strączkowych, pasuje też do mięsa króliczego oraz ryb. Cząbru używa się też do kiszenia i marynat słodko-kwaśnych. Można nim aromatyzować ocet winny.
Ostatnio dodane
Dodaj swój komentarz
Informacje o: Agared
Inne zdjecia: Agared
-
Wróćmy nad jeziora
-
Hortensja
-
Robi wrażenie
-
Dziurawiec Magical Sunshine
-
Nad jeziorem Wadąg
-
Mieczyki wieczorową porą
-
Gwiazda wśród rojników
-
Czy to frezja?
-
Dziwaczek
-
Aeonium
5 komentarzy
Dodał: RSZ1162 2012-07-03 22:09
warto wypróbować ,miłego wieczoru życzę:)
Dodał: dyha 2012-07-03 22:29
No to roślinka bardzo pożyteczna. Na zioła w takim razie czas ruszyć. Pozdrawiam serdecznie.
Dodał: danuta1234 2012-07-03 22:56
Całkiem ładnie wygląda,a do tego wspaniała przyprawa.Pozdrawiam.
Dodał: renata261074 2012-07-04 08:26
Sliczne ziółka pozdraiwam serdecznie:)
Dodał: Mira9 2012-07-04 21:28
Używam suszonego również do zupy pomidorowej. Jest pyszna.Zielonego a tym bardziej kwitnącego do tej pory nie widziałam. Dzięki za pokazanie tego wspaniałego ziela.