Jeszcze nikt nie polubił tego zdjęcia
Cząber zimowy.
To idealne zioło do wszystkich roślin strączkowych, pasuje też do mięsa króliczego oraz ryb. Cząbru używa się też do kiszenia i marynat słodko-kwaśnych. Można nim aromatyzować ocet winny.
Ostatnio dodane
Dodaj swój komentarz
Informacje o: Agared
Inne zdjecia: Agared
-
Stokrotka afrykańska - Osteospermum
-
Stokrotka afrykańska
-
Zawalidroga
-
Ligustr pospolity-żywopłot
-
Ostróżki
-
Miłej niedzieli
-
Rozwar wielokwiatowy
-
Róża - wersja lodowa
-
Na poprawę nastroju
-
Od listka, do kwiatka
5 komentarzy
Dodał: RSZ1162 2012-07-03 22:09
warto wypróbować ,miłego wieczoru życzę:)
Dodał: dyha 2012-07-03 22:29
No to roślinka bardzo pożyteczna. Na zioła w takim razie czas ruszyć. Pozdrawiam serdecznie.
Dodał: danuta1234 2012-07-03 22:56
Całkiem ładnie wygląda,a do tego wspaniała przyprawa.Pozdrawiam.
Dodał: renata261074 2012-07-04 08:26
Sliczne ziółka pozdraiwam serdecznie:)
Dodał: Mira9 2012-07-04 21:28
Używam suszonego również do zupy pomidorowej. Jest pyszna.Zielonego a tym bardziej kwitnącego do tej pory nie widziałam. Dzięki za pokazanie tego wspaniałego ziela.