Źródło witaminy C




Obecne wybrane sortowanie:
Ostatnio dodane

3 osoby lubi to zdjęcie

Dodał: latortueverte
Dodano: 2020-09-24 19:27:59
Oglądany: 2219
Komentowano: 8
Oceniano: 0
Aktualna ocena:
 

8 komentarzy

  1. Gienia
    Dodał: Gienia

    Robię z nich nalewkę, pychota! :))

    • Bez zdjecia
      Dodał: latortueverte

      Raz robiłam i potwierdzam. Wiśniówki, malinówki mogą się schować! :) Natomiast próbowałam kiedyś zetrzeć kilka owoców do smażonych jabłek i... tarka mi skorodowała. ;)

  2. Tenia
    Dodał: Tenia - Moderator

    Moje już przerobione, jeszcze kilka wisi na krzaczkach. Zrobiłam w cukrze i tak codziennie łyżeczka do herbatki, dla zdrowotności. pozdrawiam ciepło:)

    • Gienia
      Dodał: Gienia

      Gdyby jeszcze cukier był zdrowszy.....

  3. Tenia
    Dodał: Tenia - Moderator

    Gdyby... ja już po dodaniu pigwy nie słodzę herbaty.

    • Bez zdjecia
      Dodał: latortueverte

      Może miód by się sprawdził zamiast cukru? Zawsze to zdrowiej. :)

  4. Tenia
    Dodał: Tenia - Moderator

    Ja je przegotowuje z cukrem, więc nie wiem czy miód nie straciłby swych właściwości przez obróbkę termiczną.

  5. kanagaka
    Dodał: kanagaka

    Może w tym roku pigwowce odpoczywają po zeszłym, gdy było zatrzęsienie owoców.
    Najważniejsze, że do herbaty wystarczy.
    Pozdrawiam serdecznie:)

  6. Wiki73
    Dodał: Wiki73

    Uwielbiam nalewkę,syrop też jest dobry.

  7. bella
    Dodał: bella

    ...***Syrop mam już gotowy w słoiczku..;)A owocki wkrawam czasami bezpośrednio do herbatki..:)!Pozdrawiam serdecznie

  8. anturium87
    Dodał: anturium87

    Raz owoców jest wysyp, a ras skromnie. Herbata z pigwą smaczna tak samo jak nalewka ;)

Dodaj swój komentarz