wy macie gołąbki...




Obecne wybrane sortowanie:
Ostatnio dodane

Jeszcze nikt nie polubił tego zdjęcia

Dodał: kamma
Dodano: 2013-12-17 20:53:28
Oglądany: 1031
Komentowano: 16
Oceniano: 0
Aktualna ocena:
Użytkownik wyłączył możliwość głosowania na zdjęcia w swoich galeriach 

16 komentarzy

  1. kamma
    Dodał: kamma

    nacisnęłam enter i poszło :))) za wcześnie...
    chciałam dopisać, że mam i ja !
    zapraszam głodomorów-jeszcze zostało 17-cie. Zapewniam, że są pyszne, trochę się przy nich namęczyłam(poparzyłam palce) ale raz na jakiś czas można się poświęcić dla rodziny :) pozdrawiam wszystkich wieczorkiem :)

  2. SONY554
    Dodał: SONY554

    Uwielbiam gołąbki;)Jednego biorę zostaje 16;)))

  3. bella603
    Dodał: bella603

    Ja tez uwielbiam biorę 3 a co.....

  4. kamma
    Dodał: kamma

    ja też zjadłam trzy, a co ? bez krępacji... zasłużyłam :)

  5. Tenia
    Dodał: Tenia - Moderator

    Apetycznie wyglądają, idę po talerz, ja robię w sosie własnym z dodatkiem gałki muszkatołowej. pozdrawiam :)

  6. kanagaka
    Dodał: kanagaka

    Też je lubię, a ponieważ trochę jeszcze zostało, to zjem dwa.
    Pozdrawiam serdecznie.

  7. kamma
    Dodał: kamma

    Teniu-moja rodzina tylko z sosem pomidorowym lubi :) nie ukrywam, że ja też tak wolę:) ale wiadomo o gustach się nie dyskutuje, co nie znaczy, że Twoimi bym się nie poczęstowała :)moja koleżanka w ogóle w zawijanie się nie bawi, tylko robi taki misz-masz i zalewa sosem pomidorowym, też to smakuje jak gołąbki tylko już rozdrobnione...

  8. Paulinamax88
    Dodał: Paulinamax88

    ja tez uwielbiam...........:) mmmmm pyychaaa!!!

  9. sowa
    Dodał: sowa

    Lubię gołąbki... i robię często (bo lubię je również robić)... ale mężowi juz się przejadły, muszę więc ograniczać serwowanie gołąbków. Poczęstuję się więc Twoimi, bo wyglądają niezwykle apetycznie. Preferuję z sosem koperkowym... ale pomidorowy też może być;)))
    Pozdrawiam serdecznie.

  10. kamma
    Dodał: kamma

    Zosiu-w koperkowym ? nikt z moich znajomych nie serwuje...ale trzeba się nad tym smakiem zastanowić, przynajmniej parę na spróbowanie zrobić :)

Dodaj swój komentarz