pierogi na wigilię ................




Obecne wybrane sortowanie:
Ostatnio dodane

8 osób lubi to zdjęcie

Dodał: allicja
Dodano: 2011-12-20 17:34:47
Oglądany: 8330
Komentowano: 22
Oceniano: 0
Aktualna ocena:
Użytkownik wyłączył możliwość głosowania na zdjęcia w swoich galeriach 

22 komentarzy

  1. anturium87
    Dodał: anturium87

    przepis mam i jutro wypróbuję. Wyglądają smakowicie, a można z barszczem je podawać?

  2. MOKAINA
    Dodał: MOKAINA

    Ja wigilię spędzam poza domem , ale przepis dodałam do ulubionych i wykorzystam go przy najbliższej okazji. Pozdrawiam serdecznie.

  3. wiesia163
    Dodał: wiesia163

    Apetycznie wyglądają i pięknie już świątecznie udekorowane;)pozdrawiam serdecznie Alu i przyjemnego wieczornego odpoczynku życzę,bo dzionek miałaś pracowity przy lepieniu pierogów:-)

  4. allicja
    Dodał: allicja

    Olu - oczywiście, że można
    ale ja najpierw podaję barszczyk z uszkami, następnie rybę smażoną z pieczarkami i dopiero te pierogi - taka u mnie kolej
    pozdrawiam

  5. SONY554
    Dodał: SONY554

    Wyglądają super apetycznie ;D! Pozdrawiam ,miłego wieczoru życzę.

  6. Bez zdjecia
    Dodał: majka190382

    Apetycznie Alu to wygląda.Twoje pierozki to takie troszke litewskie danie.Dla mnie znane jako ,,kakory",czesto na wakacjach takie jadam,ale jest to takie ciasto same,tylko z samymi suszonymi,gotowanymi,potem mielonymi grzybami lub z soczewica,potocznie zwane soczewiaki ...Smacznego Alu,bo ja wiem ze napewno pysznie jest u Ciebie

  7. kanagaka
    Dodał: kanagaka

    Wygląd mają tak apetyczny, aż mi zapachniały.
    Z takiego ciasta robiłam czasami placuszki /tylko smażone/ polewane sosem grzybowym, oczywiście z grzybkami.
    Serdecznie Ciebie Alu pozdrawiam.

  8. Wiesia
    Dodał: Wiesia

    Bardzo apetyczne muszą byc te pierozki pozdraiwma.

  9. mieszkanko1
    Dodał: mieszkanko1

    Ależ to smakowicie wygląda"miam,miam",życzę smacznego,pozdrawiam serdecznie;)

  10. Bez zdjecia
    Dodał: netii79

    U mnie nie ma na wigilii pierogów, ale wyglądają wyjątkowo i na pewno przepis wart wypróbowania :)

Dodaj swój komentarz