jeżyny....




Obecne wybrane sortowanie:
Ostatnio dodane

Jeszcze nikt nie polubił tego zdjęcia

Dodał: kamma
Dodano: 2014-09-09 21:39:54
Oglądany: 1348
Komentowano: 26
Oceniano: 0
Aktualna ocena:
Użytkownik wyłączył możliwość głosowania na zdjęcia w swoich galeriach 

26 komentarzy

  1. Bez zdjecia
    Dodał: jadzia29

    Nic a nic się nie może zmarnować :):) napracowałaś sie przy owocach wię niech i one teraz trochę popracują ku uciesze degustatorów :):) pozdrawiam nocna porą :):)

  2. nikaramo
    Dodał: nikaramo

    Oj, już zapisy są;)Mam jakieś szanse na wypróbowanie?

  3. Bez zdjecia
    Dodał: silesiaa

    i znowu bedziemy sie goscic a kto ma ciasto????????

    • Evie
      Dodał: Evie

      Mam ciasto wsam raz do tych naleweczek..:))

  4. Evie
    Dodał: Evie

    Wygladaja zachecajaco Krysiu:))a ciasto ja mam..bedzie pasowalo..

  5. panka
    Dodał: panka - Moderator

    Buzują, buzują. Widzę że posypujesz nawozu do róż, więc nie dziwota że buzują :)) Pozdrawiam

  6. kanagaka
    Dodał: kanagaka

    O, nie wiedziałam o tych pestkach, ale ja właśnie odcedziłam owoce, które były zalane wódką przez 3 tyg. i połączyłam z sokiem wcześniej odlanym i połączonym ze spirytusem. Tak więc termin zachowany.
    Pozdrawiam serdecznie:)

  7. anturium87
    Dodał: anturium87

    Świetny pomysł, eko produkcja...poprzelewać do butelek i prezenty dla znajomych są ;)
    Pozdrawiam serdecznie :)

  8. biszon2
    Dodał: biszon2

    Miałam właśnie napisać dokładnie to samo co Jaga:) No i recepturę poproszę... będę miała nie tylko z róży naleweczkę:))) Wygląda imponująco!!!

    • kamma
      Dodał: kamma

      nie zmieści się.........:)czyt.poniżej:)

    • kamma
      Dodał: kamma

      a w tych gąsiorkach to jeżynowe wino "bulka":)

  9. kamma
    Dodał: kamma

    Aniu-przepis na nalewkę z jeżyn mam stąd,ze ŚK.Wpisz"Nalewka z jeżyn":) Mam w 2 słojach i w tym roku do jednego dorzuciłam laskę wanilii a do drugiego goździki i otartą skórkę z cytryny. Już niedługo do butelek będziemy przelewać i do piwnicy znosić na pół roku, nie mam chłodnej, ale dobrze smakowo wychodzi:)w ubiegłym roku miałam z aronii i jeżyn.Pychotka!! czekam jaki smak będzie z tymi dodatkami, to taki eksperyment,przekonamy się na drugi rok.Z aronii w tym roku nalewki nie robiłam,tylko wino.
    Pozdrowienia Aniu:)

  10. biszon2
    Dodał: biszon2

    Dziękuję pięknie:) Spróbuję... pod warunkiem, że mi jeszcze jeżyn nazbierają, bo sama kłuć się nie mam zamiaru:))))

Dodaj swój komentarz