jajka faszerowane plus kalachoe




Obecne wybrane sortowanie:
Ostatnio dodane

Jeszcze nikt nie polubił tego zdjęcia

Dodał: jorg
Dodano: 2010-03-30 23:01:59
Oglądany: 1572
Komentowano: 13
Oceniano: 0
Aktualna ocena:
 

13 komentarzy

  1. krab42
    Dodał: krab42

    Ależ smakowicie wyglądają i smakują pewnie wyśmienicie! Ślinka mi leci... Pozdrówka niemal świąteczne

  2. grazia5201
    Dodał: grazia5201

    Nie za wcześnie? Chyba nie dotrwają do Świąt..

  3. DankaSammel
    Dodał: DankaSammel

    Myślę, że to wspomnienia z poprzednich świąt.Apetycznie wyglądają i na pewno tak smakują, Serdecznie pozdrawiam.

  4. asinek
    Dodał: asinek

    dzien dobry! jej, jak pięknie wyglądają! i sałateczka też.już nie mogę się doczekać Świąt.pozdrawiam i życze miłego dnia!

  5. Bez zdjecia
    Dodał: majka190382

    SMAKOWITE JURECZKU TE JAJECZKA.DOBRZE ŻE SA RZECZY KTÓRE PRZYBLIŻAJA NAS DO BLISKICH I DO PAMIĘCI O NICH W ŚWIETA I PRZEZ CAŁY ROK.TWÓJ TATO BYŁ ZAPEWNE ŚWIETNYM KUCHARZEM,STAD I TWOJE ZDOLNOŚCI KULINARNE.POKŁONY ZONIE ZA TAK WSPANIEAŁEGO KUCHARZA

  6. czesia54
    Dodał: czesia54

    Smacznie wyglądają i zapewne są pyszne.Na moim stole świątecznym zawsze są jaja faszerowane ( mam swój przepis). Cała rodzina sie nimi zajada. Pozdrawiam serdecznie

  7. allicja
    Dodał: allicja

    o - stół świątecznie nakryty
    są już jajeczka faszerowane
    pychotka
    oczywiście podziwiam za umiejętności kulinarne
    pozdrawiam serdecznie

  8. renata261074
    Dodał: renata261074

    Jakas głodna sie zrobiłam ale otej porze to juz nie wypada podjadac ,smakowicie wyglądają te jajeczka :)

  9. emiko
    Dodał: emiko

    Ale pyszności! A czy przepis jest utajniony? Bo jeśli nie, to jeszcze zdążę zrobić! Pozdrówki.

  10. jorg
    Dodał: jorg

    A więc;Gotujemy np 10 jajek na twardo,studzimy,kroimy wzdłuż na pół,żółtka wydlubujemy a białą część ,,foremek,,zostawiamy.Do żółtek dodajemy uprzednio starte na grubej tarce pieczarki i cebulę które obsmażamy,dodajemy dekoracyjnego majonezu ze dwie łyżki,sół,pieprz,jarzynkę.mieszamy to rozcierając na masę jak krem,wkładamy do lodówki by stężało,a nastepnie nakładamy do białej częci jajka,a dalej to tak jak na focie.Smacznego

Dodaj swój komentarz