3 osoby lubi to zdjęcie
Gdyby ktoś nie chciał czerwonych...
Mogą być też takie kolczyki. ;) Śliwa tarnina (Prunus spinosa) - zdobi wiosną i jesienią.
Obecne wybrane sortowanie:
Ostatnio dodane
Dodaj swój komentarz
Informacje o: latortueverte
Inne zdjecia: latortueverte
-
Fryzura na czeskiego piłkarza
-
Są już białe...
-
To może taka zagadka
-
Naturalna lampka
-
Nieśmały chórek
-
Tarczyca też śpiewa
-
Jedna paszcza zajęta...
-
Może karaoke?
-
Piękność pod częściową ochroną
-
Jeszcze takie ziółko
5 komentarzy
Dodał: panka - Moderator 2020-09-16 21:03
Zawsze mała przekąska w zasięgu ręki :)))
Dodał: latortueverte 2020-09-16 21:06
Trzeba czekać na przymrozki, albo wrzucić do zamrażarki - inaczej jedzenie tarniny to test wytrzymałości. ;)
Dodał: kanagaka 2020-09-16 21:14
Pamiętam, że tarninę zbierało się po przymrozkach. Kiedyś, dawno, robiłam z niej wino:)
Dodał: ana57AMAFIP 2020-09-16 21:23
Smakowicie wyglądają, ale pamiętam, że je się po przymrozkach! ;)))
Dodał: bella 2020-09-16 21:26
...***Nigdy nie spotkałam..:)To takie granatowe perły,też piękne mogą pasować do nie jednej sukni..!Miłego wieczoru,Marcysiu
Dodał: myszaf 2020-09-23 21:03
o, dla mnie ciekawostka, że po przymrozkach, chyba w takim razie nigdy nie próbowałam...