Jeszcze nikt nie polubił tego zdjęcia
Czas przetworow:)
Odkad mieszkam w UK nie robie przetworow, ale patrzac na Wasze apetyczne zdjecia... zrobilam ogoreczki diabelskie:)
Obecne wybrane sortowanie:
Ostatnio dodane
Dodaj swój komentarz
Informacje o: fenix
Inne zdjecia: fenix
-
Kochani...
-
Cos dla oka i podniebienia...
-
Z serii wytez wzrok...
-
Dzien Dobry:)
-
Ramblin Dots
-
Falbaniasta Rozowa Akwalera:)
-
Troche jagod w smietanie:)
-
Sobota:)
-
Elzbietka sie tez przystroila:)
-
Malwina:)
7 komentarzy
Dodał: allicja 2013-09-22 16:45
dobrze mieć zapasik przetworów
ja już praktycznie zakończyłam, ale jak mi się jeszcze trafią grzybki - to zrobię
miłego popołudnia
Dodał: wiesia163 2013-09-22 17:51
Będą wspaniale smakować zimą,ja też już zakończyłam robienie przetworów..;)
Dodał: jaga51 2013-09-22 19:32
A na czym to "easy open" polega? Naprawdę łatwo bez żadnego urządzonka? Ja ciągle słyszę- jak tak zakręciłaś to teraz odkręć! :)
Dodał: Wiki73 2013-09-22 20:09
Ja mam zamiar przetworzyć jeszcze buraczki ćwikłowe,a Twoje ogóreczki diabelskie wyglądają apetycznie-pozdrawiam.
Dodał: fenix 2013-09-22 22:31
Jaga, otwieram kazdy sloik sama, mam patent:) A dekielek easy open sklada sie z dwoch czesci i faktycznie jest latwiejszy w uzyciu:)
Dodał: anturium87 2013-09-23 09:34
Zimą jak znalazł...u mnie przetwory też już zrobione. Pozdrawiam serdecznie :)
Dodał: dino 2013-09-24 01:29
Ogoreczki pikantne, ale nie dziwota skoro wczesniej sie dzemikami zaslodzilas to dla rownowagi cos ostrego... ;-)))))